Informatie over de bruiloft

31 juli 2021

Corona-maatregelen

Helaas weten we op moment van plannen maken voor onze bruiloft nog niet wat de situatie op 31 juli 2021 gaat zijn gezien de pandemie. Er zijn een aantal risiconiveaus landelijk gezien waar bepaalde maatregelen aan verbonden zijn. Om veel vragen te voorkomen hebben wij (Ruud en Fleur) besloten een informatie-pagina te maken zodat de gasten altijd kunnen bekijken wat we doen bij welk risiconiveau. 

De volgende risiconiveaus zijn mogelijk:

- Normaal

- Waakzaam

- Zorgelijk

- Ernstig

- Zeer ernstig/Lockdown

Op de uitnodiging staat geschreven in welke groep je ingedeeld bent. Hieronder staat welke groep aanwezig kan zijn op onze bruiloft bij welk risiconiveau. Het is voor ons erg lastig geweest om hier een keuze in te maken en we hopen dat jullie dit respecteren.

- Groep A = aanwezig bij alle risiconiveaus

- Groep B = aanwezig bij risiconiveaus normaal, waakzaam, zorgelijk

- Groep C = aanwezig bij risiconiveaus normaal, waakzaam

- Groep D = aanwezig bij risiconiveaus normaal, waakzaam

- Groep E = aanwezig bij risiconiveaus normaal, waakzaam

Indien de maatregelen zodanig slecht zullen zijn hopen wij een livestream van de ceremonie te kunnen regelen én gaan wij kijken naar een mogelijke drive-in receptie. Hierover zullen wij jullie uiteraard op de hoogte brengen, maar we hopen dat alles zo normaal mogelijk kan gaan gebeuren!

Als belangrijkste regel willen wij jullie wijzen op het afstand bewaren van elkaar. Wij zullen ons best doen om de locaties zodanig in te delen dat dit goed te doen is, maar wij willen jullie er ook op wijzen hier bewust aan te denken.

Cadeauwensen

Wij ontvangen liever geen cadeaus voor onze bruiloft. Wil je toch graag iets geven? Dan ontvangen wij graag een bijdrage voor onze tuinverbouwing, maar voel je nergens toe verplicht! Jullie komst naar onze bruiloft betekent al meer dan genoeg voor ons.

Vragen

Voor vragen vooraf of op de bruiloft zelf verwijzen wij je graag naar de ceremoniemeester. Dit is Thijs van der Put, de broer van de bruid. Je kunt hem bereiken via ruudenfleur2021@outlook.com met al je vragen.

 
  • Instagram

©2020 door Fleurise. Met trots gemaakt met Wix.com