• Fleur van der Put

Einde aan de chaos! En afscheid van FleuriseNL

Ik ga afscheid nemen van FleuriseNL! Hoewel het mij veel plezier heeft gebracht ben ik er de afgelopen weken achter gekomen dat ik op een andere manier mijn creativiteit wil uiten! Dit ga ik doen op @bollenstreekbloemen op Instagram! Ik zou het leuk vinden als je daar een kijkje op gaat nemen, al ben ik nog in opstartfase. Maar in dat proces ga ik je meenemen! De website is nog in opbouw maar neem vast een kijkje op www.bollenstreekbloemen.com


Mijn website en webshop blijven nog even een tijdje online. De webshop heeft nu 50% uitverkoop! Mocht je in de toekomst graag nog een portrettekening willen óf andere creatieve vaardigheden van mij nodig hebben dan kun je mij altijd vinden op mijn persoonlijke account op Instagram: @zonneflora


Liefs, Fleur

4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Fleur v.s. Chaos: Aflevering 4

Het is alweer vier weken geleden dat ik besloot te bloggen over mijn "gevecht" tegen de chaos die ik ervaar in mijn lichaam en gedachtes. En ik kan zeggen dat ik in deze vierde week echt meer rust erv

Fleur V.S. Chaos: aflevering 3

Vorige week typte ik vrolijk in een blog dat ik mijn focus ging leggen op mijn ochtendritueel en ik zal je vertellen hoe dat is gegaan: niet. Onverwacht moest ik invallen op mijn werk en vergat ik wat

Fleur V.S. Chaos: aflevering 2

Vorige week typte ik vol enthousiasme een blog over mijn strijd tegen de chaos om er zo voor te zorgen dat ik meer ruimte ga voelen om creatief bezig te gaan. Het was echt een gekke week omdat ik zo s