Wil je samenwerken?

Dat kan! Voor persoonlijke illustraties heb ik een waar je ze kunt bekijken en bestellen. Hier kun je ook contact met mij opnemen voor het ontwerpen van geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen. Maar ik vind het ook erg leuk om samen te werken met bedrijven, andere creatievelingen of ieder ander die voor professionele doeleinden een illustrator nodig heeft!


Op de pagina Contact met Fleur kun je zien wat ik tot nu toe al gemaakt hebt, maar er is zeker meer mogelijk dan dat!


Via het contactformulier onderaan de website kun je contact met mij opnemen en gaan we samen aan de slag!

Wat is er allemaal mogelijk?

Ben je als bedrijf op zoek naar een logo, huisstijl, visitekaartje, briefpapier of iets compleet anders, neem dan contact met mij op! Voorbeelden van wat ik tot nu toe heb gemaakt kun je vinden op mijn website en sociale media. Samen gaan we overleggen over jouw wensen en of ik jou hierin kan helpen. Voor een vaste prijs pas ik het ontwerp aan totdat we er beiden 100% tevreden mee zijn! Kosten zijn vanaf €99,99. De prijs is een instapprijs en afhankelijk van de grootte van het project. Hoe groter het project, hoe hoger de prijs uiteraard komt te liggen. Dit zal gebaseerd worden het aantal geschatte uren van het project. 

Voorbeelden van projecten waar ik graag aan mee werk zijn:

 • Logo's 

 • Huisstijlen

 • Muurschilderingen

 • Ontwikkelen van relatiegeschenken

 • Kinderboeken

 • Illustraties voor bij bijvoorbeeld proefschriften

 • Ontwerpen van producten

Staat jouw idee er niet tussen? Neem dan toch gewoon contact op! Wie weet kan ik je helpen.

16d11ff6-8b88-48d2-8e86-12edb8b92d27.JPG
 

Werkwijze

Ik ga als volgt te werk:

 1. Nadat jij contact met mij hebt opgenomen stuur ik jou een mail om een afspraak te maken voor (video)bellen. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. We zullen in het gesprek inventariseren wat er nodig is en wat de wederzijdse verwachtingen zijn. Aan het eind van dit gesprek bespreken we of we willen samenwerken. We maken een plan van aanpak. Tijdens het gesprek maak ik graag aantekeningen zodat we onze gemaakte afspraken altijd kunnen teruglezen.

 2. Na ons gesprek stuur ik jou een overzicht van onze gemaakte afspraken en een offerte van het project dat wij samen aangaan. Indien akkoord doe je een aanbetaling van 25% van het totale bedrag. Als de aanbetaling betaald is ga ik beginnen!

 3. Tijdens het proces van onze samenwerking zullen we meerdere malen een terugkoppelingsmoment met elkaar hebben middels video(bellen). Ik zal hierbij het proces laten zien en de gekregen feedback van jou verwerken.

 4. Als we beiden tevreden zijn over het eindontwerp dan betaal jij de overige 75% van de offerte. Na betaling stuur ik je het definitieve ontwerp naar je toe! 

 5. Na afloop van onze samenwerking ontvang ik graag jouw ervaringen zodat ik kan groeien in mijn werk als illustrator! Ook zou ik het fijn vinden als ik het ontwerp van jouw project mag toevoegen aan mijn online portfolio!

 
IMG_8194.JPG

Contact

 
 • Instagram

©2020 door Fleurise. Met trots gemaakt met Wix.com