Contact met Fleur

Het liefst ben ik creatief bezig. Het gaat van schrijven via schilderen tot naaien. Ik maak veel portretten op maat en heb mijn eigen online winkeltje geopend. Ik merkte dat ik steeds meer wilde delen wat creativiteit en schrijven betreft, maar ik was niet echt een durfal ook al wilde ik dit stiekem al heel erg lang. Daarom ben ik met FleuriseNL begonnen.

Maar wie ben ik? Ik ben een kwekersvrouw. Nog niet officieel, pas vanaf de zomer van 2021 want dan ga ik trouwen met mijn kweker! Sinds ik in 2019 bij mijn vriend ben gaan wonen mag ik mij een kwekersvrouw noemen. Mijn naam is Fleur. Ik ben 24 jaar oud, werk als nanny en ben een volledig zelf aangeleerde illustrator. Ik vind het erg leuk om mijzelf nieuwe creatieve vaardigheden aan te leren.

Een van de soorten hyacinten die mijn vriend kweekt heet Fleurise. Het soort is niet naar mij vernoemd, maar ik voel mij wel vereerd! Vandaar ook de naam van mijn website: FleuriseNL. Ik woon naast de hyacintenkwekerij van mijn vriend, midden in de bollenvelden. Elke dag mag ik genieten van deze prachtige plek. Doordat ik midden in de natuur woon voel ik steeds meer de drang om groen te leven.

FleuriseNL is mijn plek op het internet waar ik mijn creativiteit deel, maar ook waar ik hoop anderen te inspireren tot creatief bezig zijn én om mijn portfolio te delen. Ik help graag anderen bij een creatief project! Ik ben gek op tekenen, lezen, atletiek, bewust bezig zijn met het milieu en mijn persoonlijke ontwikkeling én muziek. Daarnaast ben ik mijzelf creatieve dingen aan het leren, zoals borduren en staat leren pottenbakken op mijn wensenlijstje. Ik hoop dat je als lezer veel plezier zult hebben op mijn blog en dat ik je hopelijk kan inspireren op het gebied van creativiteit. Op mijn blog schrijf ik ook over een plantaardig voedingspatroon, slow living, mentale gezondheid en andere onderwerpen die belangrijk zijn voor mij. Mocht je hier zijn vanwege zakelijke redenen, neem dan een kijkje op de pagina Samenwerken!

Neem een kijkje op mijn website en dan wens ik je verder veel leesplezier op FleuriseNL.

Liefs, Fleur

 

Mijn portfolio

Wil je mijn portfolio zien? Klik dan op de onderstaande downloadknop! Dan download je mijn portfolio.

 

Contact

  • Instagram
 
  • Instagram

©2020 door Fleurise. Met trots gemaakt met Wix.com